Cum sa te remarci la locul de munca

In stil office

Cum sa te remarci la locul de munca

Oamenii care doresc sa reuseaca in cariera trebuie sa preia initiativa.

Lista de mai jos puncteaza ceea ce trebuie sa faci pentru a te diferentia de ceilalti si sa fii remarcata de catre sefi:

 

  1. Arata ca ai o atitudine pozitiva Unui angajat care este mereu fericit si bine dispus nu i se va intampla ceva rau vreodata. Si chiar daca lucrurile merg prost, faptul ca iti mentii optimismul le va da incrdere celor din jur ca poti rezolva situatia si ca nu esti unul dintre cei care se pierde cu firea.
  2. Fii orientat catre oameni. Te va ajuta foarte mult daca poti sa le demonstrezi sefilor ca esti genul de persoana ce poate comunica foarte bine cu cei din jur.  Angajatii promovati sunt de cele mai multe ori cei care arata ca se inteleg bine cu toate tipurile de oameni.
  3. Sugereaza solutii pentru a imbunatati lucrurile. Sugereaza strategii care pot fi folosite pentru a imbuntati modul in care se lucreaza in birouri. Bineinteles, inainte de a sugera ceva, asigura-te ca poti si implementa ideile in caz ca vor fi aprobate.
  4. Fii responsabil pentru ceea ce faci. Daca arati ca esti o persoana ce isi asuma responsabilitatea pentru ceea ce face, iti vea castiga respectul sefilor. Nu pierde insa din vedere ca a fi responsabil nu inseamna doar sa recunosti ceea ce faci, ci si sa oferi solutii pentru a corecta greseala.
  5. Imbunatateste modul in care scrii rapoartele si emailurile. Imbunatateste-ti gramatica, precum si abilitatile de a scrie scrisori sau emailuri deoarece in acest fel oamenii vor intelege mai bine ceea ce faci. Tot referitor la emailurile catre angajati, ar trebui sa stii ca ajuta daca fraza de inceput contine un salut si numele adresantului. Pune-te in pielea celui care primeste emailul: nu te-ar deranja daca cineva iti scrie un mesaj pentru a-ti cere ceva fara ca macar sa te salute pe nume?
  6. Fii un jucator de echipa.  Fiecare angajator cauta oamenii care sa fie capabili sa lucreze in echipa. Contrar “credintei populare”, a fi jucator de echipa nu inseamna ca trebuie sa fii placut de toata lumea. Un bun “coechipier” este cel care e capabil sa isi indeplineasca sarcinile si sa munceasca eficient alaturi de cei din grupul sau.
In final, demonstreaza-ti calitatile de lider. Daca poti sa iti ghidezi echipa catre succes, vei indeplini toate punctele listate mai sus. Fii acea persoana la care colegii apeleaza atunci cand au o intrebare si cel care ii motiveaza mereu pentru a isi face treaba mai bine.  Fa-ti la randul tau munca asa cum trebuie si treci mai departe de cerintele normale. Nu ar trebui sa treaca mult timp pana cand sefii sa realizeze ca esti o valoare in cadrul organizatiei.

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou