5 pasi pentru a face fata unei colege dificile

In stil office

5 pasi pentru a face fata unei colege dificile

O colega cu atitudine negativa poate schimba in rau atitudinea intregului personal. Asa ca atunci cand ai o colega pesimista, urmeaza aceste sugestii pentru a-i face fata.

Ce ai de facut cand ai de-a face cu o colega negativista?

1. Asculta-i plangerile

Primul pas pentru a face fata unei colege cu atitudini negative este sa-i dai sansa de a se explica. Asculta-i plangerile si decide daca acestea sunt legitime. Daca acestea sunt, ofera-te sa o ajuti,  pentru a putea fi fericita din nou.

Dar daca se plange mai degraba doar pentru a fi ascultata, incheie cu gratie conversatia. Vorbeste-i pozitiv si indeparteaza-te. Poate reusesti sa ii dai impresia ca nimanui nu ii place sa isi asculte un coleg plangandu-se zilnic.

colega de munca dificila

2. Abordeaza-ti colega

Daca simti ca acea colega nu realizeaza efectul pe care il asupra celorlalti angajati, abordeaz-o cu curaj. Las-o sa afle ca atitudinea sa recenta exprima furie, negativitate si ciuda si nu contribuie la atmosfera de lucru pozitiva de care are toata lumea nevoie pentru a fi productiva.

Din nou, ofera-te sa o ajuti cu problemele sale daca sta in puterea ta. Poate avea nevoie doar  de o persoana care sa ii deschida ochii pentru a realiza cat de negativa a fost.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou