12 trucuri pentru cariera ta

In stil office

12 trucuri pentru cariera ta

Nu e usor sa jonglezi cu relatii, cariera, studii si mai stiu eu cate. Inevitabil intr-un domeniu vei da gres daca nu esti suficient de atenta. Si pentru ca nu vrem sa ai de suferit de pe urma neatentiei, ti-am pregatit 12 trucuri pentru a-ti usura munca la birou.

Aceste trucuri simple te vor ajuta sa fii mai eficienta si sa iti organizezi timpul extrem de bine. Tot ce trebuie sa faci e sa te distantezi de problemele de acasa si sa te concentrezi pe ce ai de facut la birou.

Iata micile noastre secrete de zi cu zi:

1. Deosebit de important

La inceputul zilei (sau la sfarsitul programului pentru ziua urmatoare) noteaza care sunt problemele deosebit de importante pe care trebuie sa le rezolvi.

Acestea sunt temele zile si pe ele trebuie sa le rezolvi inaintea altora. De fapt, nici nu trebuie sa te concentrezi pe altceva, rezolva mai intai must-do-urile si abia apoi treci la problemele minore.

2. Proiectele de anvergura

Daca ai proiecte mari in portofoliu atunci asigura-te ca acorzi cateva minute zilnic acestora. Cel mai bine ar fi sa ai o ora fixa (ora 15.00 sau ora 10.00) pe care sa o acorzi acestui tip de proiect.

In felul acesta vei lucra mereu la proiectul vizat si nu vei avea de recuperat timpul pierdut.

3. Inbox zero

Decide imediat ce ai de facut cu fiecare email pe care il primesti. Nu lasa o multime de emailuri sa se adune in inboxul tau, nici nu stii cand se vor acumula prea multe si nu vei mai face fata ritmului.

 Tag-uri: , ,

feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou