O, brad frumos!

December 11th, 2010

Bradul de Craciun vine din Alsacia. Martin Luther a fost primul care a ornat bradul de Craciun cu ajutorul lumanarilor. Ideea i-a venit de la reflectarea luminii stelelor printre ramurile unui brad. Treptat, treptat aceasta traditie s-a raspandit patrunzand in Anglia, Franta si Elvetia.

Un brad asezat si ornat invers (cu varful in jos) este ideal pentru incaperile mici pentru ca nu acopera prea mult din podea si se pare ca asta este noul trend in materie de brazi! :)

Te iubesc!

December 7th, 2010

Doua cuvinte simple. Dar aceste doua simple cuvinte formeaza cea mai puternica expresie din orice limba. Dar ce inseamna ele, de fapt? Admiterea unui sentiment sau confirmarea unei relatii? Poate ca sunt expresia ultima a adevarului. Sau, ca in multe cazuri, doar proiectia propriei noastre nevoi interioare.
Intr-o relatie apropiata, in care exista comunicare, va fi dragoste.
Spunandu-i cuiva ca-l iubesti, poate sa nu fie ceea ce simti cu adevarat; ori poate sa nu fie ceea ce simte celalalt. A spune cuiva “te iubesc” inseamna, in esenta, a crea o obligatie pentru celalat. Sau poate fi doar un mod facil de a iesi dintr-o situatie, in ciuda faptului ca cealalta persoana poate chiar te iubeste…

V-ati pregatit ghetutele?

December 5th, 2010