Expozitie omagiala Michael Jackson

Coolhunting

afis-michael-resize-rgb-72-dpi1

Vineri, 28 august 2009, cu o zi inainte ca megastarul sa fi implinit 51 de ani va avea loc o expozitie internationala de portrete si caricaturi in statia de metrou Universitate.

Proiectul poate fi privit ca o biografie ilustrata a destinului unui megastar cu tot ceea ce presupune acest lucru!
Proiectul Expozitiei Omagiale Michael Jackson este o initiativa a unui grup de artisti internationali, reuniti de entuziasmul unei tinere ilustratoare, Nicoleta Ionescu.

Astfel, aduní­¢nd in jur de 50 de lucrari, portrete si caricaturi, expozitia reuste sa aduca impreuna viziuni artitice de pe toate continentele lumii, intr-un amestec intercultural si stilistic unic atí­¢t intre manifestarile artistice internationale cí­¢t mai ales intre cele omagiale adresate Regelelui Muzicii Pop. Momentul cheie al actiunii este o instalatie artistica surpriza a arhitectului Dan Ionescu.

Unul dintre lucrurile nestiute despre megastar este faptul ca si acestuia ii placea sa deseneze! Au fost descoperite cí­¢teva autoportete care releva acest fapt. 

Diversitatea lucrarilor expuse in cadrul proiectului consta atí­¢t in influentele diferitelor culturi din care provin dar si din faptul ca o parte dintre artisti lucreaza in tehnici traditionale, altii prefera digitalul, stilurile variind de la acuarele, uleiuri pí­¢na la picturi digitale, vectori si chiar viziuni manga ale lui Michael!

Dupa evenimentul de la Bucuresti, expozitia va urma un traseu prin mai multe orase ale tarii!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou